Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

“Grillmasters”: de kunst van het barbecueën

Redactie - 09-06-2020

Het hoeven niet altijd hamburgers te zijn.

Als we straks de geur van brandend houtskool je tegemoet komt en je de vrienden en vriendinnen weer mag uitnodigen voor de barbecue, kan je misschien eens wat anders proberen dan klassieke steaks, satés en hamburgers met sauzen uit het potteke. In dat geval is Grillmasters een ideaal programma. Zij verheffen de barbecue tot een culinair hoogstandjes. Aflevering zes laat zich inspireren door de zee.

Peter en Seppe verwachten de overgebleven zes duo's op de Oosterschelde. In Zeeland moeten ze zeegroenten verzamelen én oesters steken. Welk duo grilt de diertjes uiteindelijk het lekkerst en wint de vrijstelling? Op de Grillmasterhoeve zijn schaal- en schelpdieren opnieuw het centrale thema. Peter en Seppe willen een gegrilde plateau de fruits de mer eten en ook het testpanel is daar benieuwd naar.

VIER / 10 juni, om 00:40 – 01: 35 : ‘Grillmasters’

Grillmasters

Reacties

Resterende karakters 500

Meer Niet te missen op TV

Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken